Over ons

KWALITEITSPLANKEN

MET EEN GRAVURE VAN DE PLANKJESFABRIEK OF VAN JEZELF

Patrick Janssen uit Kessel-Eik maakt met zijn bedrijf – De Plankjesfabriek – prachtige houten, gegraveerde planken.

“Hout is altijd uniek, dat is het mooie van het materiaal”, zegt Patrick. En zijn gepersonaliseerde plankjes zijn natuurlijk nóg unieker. De Plankjesfabriek maakt ze in alle maten en vormen. Altijd van de beste houtsoorten. Zijn specialiteit: de handgemaakte plank. Met zorg op maat gemaakt en gegraveerd. De klant kan het ontwerp zelf aanleveren, of kiezen uit diverse ontwerpen uit de portfolio van De Plankjesfabriek waarbij je als persoonlijke ‘touch’ ook nog je eigen tekst kunt laten graveren. Nog exclusiever kan ook: dan laat je een professioneel design speciaal voor jou maken door de ontwerpers van De Plankjesfabriek.

Patrick Janssen

AUTHENTIEKE PLANKEN

VAN DE BESTE KWALITEIT

Patrick selecteert voor zijn plankjes uitsluitend hout van de beste kwaliteit. Zijn liefde voor het materiaal staat dan ook aan de basis van zijn bedrijf. “Hout leeft, het is warm, heeft altijd een mooi contrast en geen twee stukken zijn hetzelfde. En als je er goed voor zorgt, gaat zo’n plankje een leven lang mee.”

De Plankjesfabriek maakt plankjes voor particulieren en voor de zakelijke markt. Zowel als unieke stukken of in grote oplages. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je inspireren en bekijk het lookbook voor de verschillende planken en gravures. Maar je kunt natuurlijk ook direct naar de webshop.