Voor bedrijven

ZAKELIJK

VAN KLEIN MAATWERK TOT GROTE OPLAGES

Je bedrijfslogo, slogan of een persoonlijke tekst in hout gegraveerd? De Plankjesfabriek heeft een ruim aanbod houten planken voor elke gelegenheid en elke smaak, van broodplank en serveerplank tot aan borrelplank en hakblok.
In diverse vormen, maten en houtsoorten. Zowel voor grote oplages als voor eenmalige pronkstukken.
Voor speciale wensen of orders boven de 5 planken kunnen wij een prijs op maat maken.

Ontdek wat De Plankjesfabriek voor jouw onderneming kan betekenen en neem vrijblijvend contact op.

Bel voor een afspraak met 0475 – 597815 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur) of vul het formulier in en wij nemen binnen contact met u op.

Contactformulier

SERVICE

Als ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk de branding van je product en/of bedrijf is. Of je nu een logo, slogan, volledig ontwerp of persoonlijke tekst aanlevert. Of je kiest voor een design uit onze gratis gravurebibliotheek, de keuze is aan jou. Uiteraard denken we graag met je mee voor het beste resultaat!

MAATWERK DESIGN

Met zowel een eigen houtatelier als designstudio hebben we de beschikking over een team van enthousiaste ontwerpers. Zij maken indien gewenst een op maat gemaakt ontwerp van zowel de plank als de gravure. Heb je een huisstijlmanual? Geen probleem, we hebben ruime ervaring om binnen de kaders van je huisstijl een passend ontwerp te maken.

GRAVEREN IN HOUT

We doen meer dan alleen plankjes. Ben je op zoek naar een uniek maatwerk product voor je onderneming? Voor elk bedrijf leveren we een passend ontwerp en denken we graag mee. Zo maken we vaker houten uithangborden, reclamepanelen en bewegwijzering, zowel voor binnen als voor buiten. Van robuuste borden tot aan strakke panelen, uiteraard helemaal afgestemd op je bedrijfsuitstraling.

Neem contact op

We denken graag met u mee

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.
U kunt ook telefonisch contact opnemen 0475 - 597815 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur)

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees hier onze privacyverklaring.