Over ons

WIJ MAKEN KWALITEITSPLANKEN

MET DE MOOISTE GRAVURES

De grondlegger van De Plankjesfabriek is Patrick Janssen uit Roermond. Hij maakt prachtige houten planken met de mooiste gravures. Zijn specialiteit: de handgemaakte plank. Met zorg op maat gemaakt en gegraveerd. Naast Patrick is het team van De Plankjesfabriek uitgebreid met een designteam onder leiding van Margot van Beek. Zij is artdirector en eigenaresse van reclame- en ontwerpbureau Graphics Etc te Roermond.

Met deze mix heeft De Plankjesfabriek werkelijk alles in huis om ook echt te zorgen voor een onderscheidend kwaliteitsplankje met een unieke gravure. Ook voor de zakelijke markt bieden we tal van (maatwerk) oplossingen.

Ontdek wat De Plankjesfabriek voor jouw onderneming kan betekenen.

Voor bedrijven

UIT LIEFDE VOOR HOUT

We selecteren voor de plankjes uitsluitend hout van de beste kwaliteit. Onze liefde voor het materiaal staat dan ook aan de basis van De Plankjesfabriek. “Hout leeft, het is warm, heeft altijd een mooi contrast en geen twee stukken zijn hetzelfde. En als je er goed voor zorgt, gaat zo’n plankje een leven lang mee.”

STERK CONCEPT

Het concept is simpel; je kiest een plankje uit ons uitgebreide assortiment. Er is een plankje voor elke gelegenheid en smaak. In diverse vormen, maten en houtsoorten. Vervolgens bepaal je het ontwerp voor je gravure. Lever zelf een ontwerp aan, ga creatief los met onze online ontwerptool of kies een ontwerp uit onze gravure bibliotheek. Je ontvangt je plankje op het door jou opgegeven adres. Veilig en degelijk verpakt zodat er tijdens de bezorging niks mee kan gebeuren.

GEEF JE EEN PLANKJE CADEAU?

Laat het ons weten en we pakken je plankje extra leuk voor je in. Wil je graag een extra persoonlijke ‘touch’. Kies dan bij je bestelling voor een kaartje waarbij je ook nog een persoonlijke tekst kunt toevoegen. Wij schrijven dit vervolgens met de hand (in een mooi handschrift) voor je op het kaartje. Je cadeau is nu klaar om verstuurd te worden naar het adres van de gelukkige!

SPECIALE VERZOEKEN

De Plankjesfabriek maakt plankjes voor particulieren en voor de zakelijke markt. Zowel unieke stukken, grote oplages als speciale verzoeken op maat gemaakt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je inspireren en bekijk het lookbook voor de verschillende planken en gravures. Ga naar de pagina graveren in hout om te zien wat we nog meer kunnen, of ga direct door naar de webshop en start met je eigen plankje.

Heb je speciale wensen?

Bel dan met 0475 – 597815 of mail naar: info@deplankjesfabriek.nl voor een advies op maat.