Maatwerk

MAATWERK GRAVURES

IN HOUT EN ANDERE MATERIALEN

Wij maken en graveren meer dan alleen plankjes. Heb je zelf een product, meubel of paneel wat je graag gegraveerd wilt hebben? Of wil je dat we meedenken over een specifieke vorm? Met zowel een eigen houtatelier als designstudio kunnen we u op elk vlak adviseren, samen kijken naar de mogelijkheden of meedenken over creatieve maatwerkoplossingen.

Ontdek wat De Plankjesfabriek voor jou kan betekenen en neem vrijblijvend contact op.

Bel voor een afspraak met 0475 – 597815 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur) of vul het formulier in en wij nemen binnen contact met u op.

Contactformulier

GRAVEREN IN HOUT

Hout is bij De Plankjesfabriek nog altijd de meest populaire materiaalsoort om te graveren. Tijdens het graveren brandt de laser in het hout en laat een authentiek en donker ontwerp achter op het product. We graveren bijna alles; van borrelplankjes en wijnpilaren tot aan reclameborden en pollepels. Heb je zelf een product, zoals een kinderstoeltje of fietskistje? Laat het ons weten en we kijken samen of dat je product geschikt is voor een lasergravure.

PLANKJESFABRIEK PRODUCTEN

We kunnen ook een product op maat voor je ontwikkelen. We denken graag met je mee over de gewenste vorm van je houten plank, paneel, blok of pilaar. Zo maken we in ons houtatelier veel reclamepanelen, uithangborden en (wijn)pilaren, allemaal voorzien van een unieke gravure. Of je nu een bedrijfslogo, reclameslogan, ontwerp van jezelf of van de Plankjesfabriek kiest, het is allemaal mogelijk.

GRAVEREN IN ANDERE MATERIALEN

We graveren niet alleen in hout, maar ook in steen, leer of plexiglas. Heb je een product wat je graag zou willen laten graveren, laat het ons weten en we kijken naar de mogelijkheden. Niet alle materiaalsoorten zijn direct geschikt dus we doen vaak eerst even een testje. Naast graveren kunnen we plexiglas platen ook heel goed lasersnijden.

Neem contact op

We denken graag met u mee

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.
U kunt ook telefonisch contact opnemen 0475 - 597815 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur)

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees hier onze privacyverklaring.