Voor bedrijven

Zakelijk

De visie van uw bedrijf, uw logo of een pakkende quote in hout gegraveerd? 
De Plankjesfabriek heeft een ruim aanbod aan leuke, stoere en authentieke houten planken maar kan u als bedrijf ook helpen met maatwerk. Persoonlijk gegraveerd hout is nog mooier. Zeker voor uw bedrijf…

Bent u op zoek naar een creatief relatiegeschenk, een uniek gepersonaliseerd product voor uw onderneming of design-gravure voor uw bedrijfsinterieur? Laat uw producten, interieur of relatiegeschenk graveren! mogelijkheden.

Wij kunnen u helpen!


Verras uw klanten, relaties of werknemers met een persoonlijk gegraveerde plank (broodplank, snijplank, kaasplank, tapasplank etc.) De Plankjesfabriek maakt ze in alle maten en vormen. Altijd van de beste houtsoorten. Mogelijkheden te over. U kunt zowel uw logo als een gewenste tekst aanleveren. Een gravure ontwerp uit de bibliotheek kiezen of zelf een ontwerp aanleveren.

Maatwerk

Onze ontwerpers kunnen ook volledig op maat voor u een ontwerp maken, zowel van de plank als van de gravure! Wilt u een aantal handgemaakte pronkstukken of heeft u behoefte aan grotere oplages? Het kan bij De Plankjesfabriek.

Vraag naar de mogelijkheden


Wij doen meer dan alleen plankjes…
 Een unieke wand van steiger- of eikenhout of een mooi paneel met een persoonlijke tekst of quote? Wij kunnen het graveren. Kies een houtsoort en formaat en wij maken graag een ontwerp. Voor een advies op maat maken wij graag een afspraak. Voor elk bedrijf kunnen wij een passend ontwerp leveren en uiteraard denken we graag mee over bijvoorbeeld een uniek en pakkend relatiegeschenk van hout.